Selecteer een pagina

Over ons

WAAR HET ALLEMAAL BEGON

De ervaring in de metaalconstructie en laswerkzaamheden is in ruim 30 jaar opgedaan tijdens het werken in loondienst en later als ZZP-er, waar er veel in het buitenland werd gewerkt aan verschillende soorten projecten. De kans om Spartacus over te nemen werd met beide handen aangegrepen en in de afgelopen 6,5 jaar werd besloten om het produceren van fitness apparatuur op een lager pitje te zetten en in plaats daarvan meer aandacht te besteden aan het particuliere maatwerk. Hierin zit voor ons meer uitdaging en onze vakbekwaamheid en ervaring komen meer tot zijn recht.

Over ons
Steellogo

RUIME ERVARING

Zoals u uit voorgaande begrijpt, is onze ervaring dermate dat wij in staat zijn precisie maatwerk van een hoogwaardige kwaliteit te leveren. Dit blijkt tevens uit het feit dat de klanten van Spartacus die er waren voor de overname, nog steeds trouwe klanten zijn. Kwaliteit, vakmanschap, het nakomen van afspraken en het afleveren van een product dat geheel naar wens van de klant geproduceerd is, dat zijn de speerpunten van Spartacus.

SAMENWERKEN MET SPARTACUS

Heeft u een bijzonder project, als particulier of als bedrijf, neem dan contact met ons op. Wij gaan met u aan tafel om van uw idee├źn, schetsen of tekeningen te komen tot het uiteindelijke ontwerp wat we gaan produceren. Spartacus is, zoals de gladiator uit de eeuw voordat de jaartelling begon, een sterke partner die u door het hele productieproces leidt, van schets tot het uiteindelijke product. 30 jaar ervaring in de productie van stalen binnendeuren, bordessen, leuningen, hekwerk, trappen, diverse soorten framebouw, onderdelen voor drukvaten en lasmallen voor het maken van o.a. seriewerk en leidingenwerk.

Pexels